img
  img

  (17-05-2017)

  Aquest divendres 19 de maig, a 2/4 d'11 de la nit, el grup de premonitors ens ofereix GRATIS un espectacle ben curiós: un Romeu i Julieta que no té res a veure amb la versió shakesperiana.


  T'ho perdràs? Ens hi esperen!
  ...   
  més informació
  img
  img

  (05-05-2017)

  Un grup de socis i sòcies s'està plantejant una nova mirada de la gestió dels Pastorets

  Des de fa uns anys, hem centrat molts esforços i dedicació a grans muntatges, sobretot musicals, que han donat encara més prestigi i seriositat al nostre grup de teatre. L'èxit d'aquesta aposta és innegable pel que fa a la qualitat dels espectacles i el nombre d'espectadors i espectadores. Però potser ara és també l'hora dels Pastorets.

  Els Pastorets són, indubtablement, un element que ens defineix i que explica qui som i com som. És l'obra que més vegades hem representat i que centenars de persones esperen cada any. Fer Els Pastorets ens dona identitat, ens situa al mapa de la cultura popular i tradicional catalana i ens fa sentir orgullosos/es de pertànyer al Centre. Són molt pocs els socis i sòcies que poden explicar la seva relació amb el Centre sense parlar dels Pastorets. I si tot això fos poc, el desembre de 2017 fa 75 anys de la primera representació de la tradicional obra nadalenca per part del que al cap de dos anys serien els fundadors del grup de teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç.

  En aquest context, un grup de socis i sòcies del Centre, entre ells/es, l'equip de direcció i membres de la junta, estan iniciant...   

  més informació
  img
  img

  (27-04-2017)

  Els dies 5 i 12 de maig, a les 10 de la nit, oferim la tercera edició del cicle de LECTURES DE TEATRE IMPRESCINDIBLE d'aquest temporada.

  En aquesta ocasió, Francesc Rocamora i Jaume Pont ens llegiran una breu obra de David Plana que va guanyar el II Torneig de Dramatúrgia Catalana del 2012. El text, que està a cavall entre la comèdia i el thriller, parla sobre les relacions entre un pare i una filla i sobre la capacitat d'influència i seducció d'idees que poden suposar l'autosalvació. Un tour de force entre un empresari adinerat, manipulador i insaciable i un jove que viu retirat en una casa al mig del bosc on intenta canviar el món.
  ...   
  més informació
  img
  img

  (25-04-2017)

  Degut a l'èxit que està tenint LA FAMÍLIA ADDAMS, s'ha decidit prorrogar-la. 
  Per tant, s'han hagut de fer canvis pel que fa a la programació de la resta de la temporada i de cara a la propera.

  Per tant, PEL DAVANT I PEL DARRERE no es representarà durant les dates inicialment programades i s'ajorna fins la temporada 2017-2018.
  ...   
  més informació
  img
  img

  (20-04-2017)

  Aquest diumenge 23 el Taller de Teatre tindrà una parada a l'avinguda de Barberà 307, on hi podreu comprar roses i llibres de segona mà.
  T'hi esperem!
  #mésSantVicenç #mésSantJordi #larosadeltaller 


  ...   
  més informació
  img
  img

  (19-04-2017)

  Aquest divendres 21 d'abril, a les 10 de la nit, tindrem un magnífic concert al teatre.
  Es tracta d'una banda sabadellenca que té un ampli repertori de blues, funk, soul i rock.
  En aquesta ocasió, el concert comptarà amb la col·laboració d'artistes com Llongue, Xavi Vidal i Tancat per Defunció.

  Organitza: IMSA instruments musicals. Entrada 10 eur. Aforament limitat.  ...   
  més informació
  img
  img

  (29-03-2017)

  El musical La família Addams que es va estrenar el passat mes de febrer està essent un èxit rotund. És per això que s'ha decidit prorrogar-lo més enllà de Setmana Santa i els caps de setmana del mes de maig.

  Els nostres Addams ocuparan l'escenari els dissabte a les 10 de la nit i els diumenges a els 6 de la tarda, és a dir, sense funcions matinals.

  Sota la direcció de Jordi Brunet i Montse Pallarès, que han assumit el repte de portar aquest musical de Broadway a la nostra ciutat, l'exitós musical compta amb la col·laboració de Xasqui Ten (Ten Productions), Cristina Allande (Ritme Dansa) a la direcció coreogràfica i Montse Saurí a la direcció musical.


  ...   
  més informació
  img
  img

  (29-03-2017)

  El Teatre Sant Vicenç afegeix una funció més del thriler còmic musical No són maneres de tractar una dona.
  Aquest espectacle, que compta amb una orquestra en directe, estava previst finalitzar aquest dissabte 1 d'abril.
  Vist l'èxit que ha tingut, la disponibilitat de l'equip artístic i la disponibilitat del teatre, s'ha pogut prorrogar fins el divendres 7 d'abril, que s'oferirà a les 10 del vespre.

  ...   
  més informació
  img
  < Anterior 1 2 3 4 Següent >
img

©2013. Teatre Sant Vicenç. Montllor i Pujal 103. 08208 Sabadell. 93 717 94 01


Disseny i creació Tallerdemk.com