Castanyada
Com cada any, el Taller de Teatre també celebra la Castanyada amb una parada davant del Casinet, a l’avinguda Onze de Setembre, per recollir diners per les colònies. Els més petits hi col·laboren portant pastissos i des de Mitjans II fins a Escola II venen castanyes, moniatos i panellets. Us hi esperem!

img

Túnel del terror
Com ja és tradició per aquestes dates, els monitors del Taller de Teatre us convidem a passar por la nit de la castanyada amb un passatge del terror.

img

Festival de Nadal
El primer contacte amb l’escenari, com sempre, arriba durant el Nadal. Els alumnes de Diminuts fins a Mitjans II us faran passar una bona estona amb escenes nadalenques.

img

Cafè-teatre
També en dates nadalenques arriba el Cafè-Teatre. Realitzat pels alumnes d’Alevins i Grans, el seu primer salt dalt l’escenari per oferir-nos una nit de teatre serà amb un format diferent: el Cafè-Teatre.

img

Sopar de carnaval
Com cada any, el divendres de Carnestoltes, ens reunim alumnes, pares i monitors, tots disfressats, per fer un sopar, un xou i un concurs de disfresses i pastissos.

img

Colònies
Dels més petits als més grans, marxem un cap de setmana per gaudir d’uns dies plens d’aventures i misteris per descobrir.

img

Festival del Taller de Teatre
A finals de curs els nens i nenes pugen dalt l’escenari per ensenyar tot el que han après durant l’any. És el moment per fer una petita obra tots junts i que els pares ens vinguin a veure.
Festival Infantil: de Diminuts a Mitjans I
Festival Juvenil: de Mitjans II a Grans

img

Festival d’Escola de Teatre
Els més grans del Taller també preparen el seu propi festival. Una obra de més durada per demostrar al públic la seva evolució.

img

©2013. Teatre Sant Vicenç. Montllor i Pujal 103. 08208 Sabadell. 93 717 94 01


Disseny i creació Tallerdemk.com .